Sean Penn i-a oferit Oscarul său lui Volodimir Zelenski: Când veți câștiga, să mi-l aduci înapoi, în Malibu

Actorul Sean Penn a făcut o vizită surpriză la Kiev i-a oferit președintelui Volodimir Zelenski unul dintre premiile sale Oscar. Liderul ucrainean l-a decorat pe starul american cu Ordinul de Merit...

Actorul Sean Penn a făcut o vizită surpriză la Kiev i-a oferit președintelui Volodimir Zelenski unul dintre premiile sale Oscar. Liderul ucrainean l-a decorat pe starul american cu Ordinul de Merit pentru sprijinul acordat Ucrainei.

Este a treia vizită a lui Sean Penn în Ucraina, de la începutul invaziei ruse. Actorul a mai fost acolo pentru a filma un documentar despre război.

Volodimir Zelenski: Bună, Sean! Mă bucur să te revăd.

Sean Penn: Și eu mă bucur să te revăd.

Volodimir Zelenski: Ce bine arăți!

Sean Penn: Mulțumesc! Asta e pentru tine.

Volodimir Zelenski: Sean, nu se poate!

Sean Penn: Ba da. Te rog! Este al tău. E doar ceva simbolic. Dacă știu că este aici, la tine, atunci mă voi simți mai bine și mai puternic ca să lupt.

Volodimir Zelenski: Este minunat! Este o mare onoare. Până când vom câștiga.

Sean Penn: Când veți câștiga, să mi-l aduci înapoi, în Malibu. Mă voi simți mai bine știind că o parte din mine este aici.

Volodimir Zelenski: Asta nu e din partea mea, ci a Ucrainei. Este mult mai important.

Cei doi s-au plimbat apoi în Piața Constituției din Kiev, unde Zelenski i-a arătat actorului o placă ce îi poartă numele, aflată lângă alte distincții dedicate liderilor mondiali care au ajutat Ucraina.

Volodimir Zelenski: Aceea e ziua și aici se poate citi cine este persoana. Este o onoare.

Sean Penn: Trei locuri în lume sunt cele mai importante pentru mine. Locul unde s-a născut fiica mea, locul unde s-a născut fiul meu și acest loc. Mulțumesc!

Sursa: digi24.ro

In this article