Se prevede un scenariu de diminuare a restricțiilor agenților economici în timp de stare de urgență

Comisia pentru Situații Excepționale ar putea decide, la sfârșitul acestei săptămâni, relaxarea unor restricții impuse agenților economici în condițiile stării de urgență. Despre aceasta a anunțat premierul Ion...

Comisia pentru Situații Excepționale ar putea decide, la sfârșitul acestei săptămâni, relaxarea unor restricții impuse agenților economici în condițiile stării de urgență. Despre aceasta a anunțat premierul Ion Chicu după ședința tradițională de la Președinție.

Potrivit premierului, dacă și pe parcursul acestei săptămâni se va menține tendința de diminuare a cazurilor noi de COVID-19, vineri va fi luată decizia despre regimul ce va fi impus de săptămâna viitoare.

”Dacă pe parcursul săptămânii nu vom avea mai mult de 3 mii de cazuri active și nu vom avea o explozie de cazuri noi, vom merge cu unele relaxări, în primul rând, ale activităților economice”, a declarat premierul.

În context, conducerea țării a mulțumit cetățenilor pentru înțelegerea de care au dat dovadă în zilele de sărbătoare prin respectarea restricțiilor impuse de starea de urgență.

In this article