Schimbare de curs: Teodor Cârnaț candidează la primăria Chișinăului cu sprijinul “Voința Poporului”

Într-o declarație recentă făcută în cadrul emisiunii “Puterea a Patra,” Teodor Cârnaț a anunțat că va candida pentru funcția de primar al municipiului Chișinău, dar nu ca independent,...

Într-o declarație recentă făcută în cadrul emisiunii “Puterea a Patra,” Teodor Cârnaț a anunțat că va candida pentru funcția de primar al municipiului Chișinău, dar nu ca independent, așa cum fusese anunțat anterior. Cârnaț a decis să se alăture Partidului “Voința Poporului” în cursa electorală.

Această schimbare vine după ce Teodor Cârnaț și-a anunțat intenția de a candida pentru primăria Chișinăului printr-un manifest intitulat “Un Nou Chișinău.” Manifestul prezintă angajamentul lui Cârnaț și al echipei sale de a transforma profilul orașului și de a-i îmbunătăți statutul.

Prin această mișcare, Teodor Cârnaț își asumă un nou rol în cursa electorală, alăturându-se Partidului Voința Poporului și susținând principiile și obiectivele acestui partid în eforturile lor de a contribui la dezvoltarea și modernizarea Chișinăului.

In this article