Scene șocante în Rusia: Un mort și peste 90 de răniți după ciocnirea a două tramvaie

Zeci de persoane au fost rănite joi în orașul rus Kemerovo după ce două tramvaie s-au ciocnit pe un pod, a declarat Ilya Seredyuk, guvernatorul interimar al regiunii,...

Zeci de persoane au fost rănite joi în orașul rus Kemerovo după ce două tramvaie s-au ciocnit pe un pod, a declarat Ilya Seredyuk, guvernatorul interimar al regiunii, potrivit Reuters. Seredyuk a precizat pe Telegram, că o persoană a fost operată, iar două se află la terapie intensivă într-un spital din orașul siberian.

 

 

  • UPDATE 09:26 „Din păcate, o persoană a murit”, a declarat un oficial al ministerului local al sănătății, Alexei Kuznețov, citat de agenția Interfax și France Presse. Alte 90 de persoane au fost rănite, a precizat el.

Imagini șocante publicate pe rețelele de socializare arată cum din tramvaiul ce merge cu viteză mare sunt aruncați într-o curbă mai mulți pasageri, care cad în fața mașinilor ce circulau pe șoseaua de lângă șinele de tramvai.

Ulterior, tramvaiul s-a ciocnit de un altul pe un pod.

Un oficial rus a declarat pentru TASS că motivele coliziunii ar fi putut fi o defecțiune a frânelor sau o eroare umană. „În prezent, sunt luate în considerare două scenarii pentru cele întâmplate”, a spus el.

Tramvaiul cu frânele defecte făcuse revizia în urmă cu 3 zile și inspecția anuală de întreținere în aprilie 2024, scrie publicația rusă Baza, care adaugă că tramvaiul era condus de o tânără de 23 de ani ce este vatmaniță din octombrie 2023. În timpul coliziunii, ea a suferit mai multe fracturi și se află acum în spital.

 

 

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

 

In this article