Scandalos! Unul dintre organizatorii protestului de joi spune că va decapita oameni (Video)

Pericol național. Unul dintre liderii protestului de joi, din scuarul Parlamentului, Anatolie Macovei, a amenințat autoritățile că va decapita oameni și îi va aduce în fața Legislativului. Amintim...

Pericol național. Unul dintre liderii protestului de joi, din scuarul Parlamentului, Anatolie Macovei, a amenințat autoritățile că va decapita oameni și îi va aduce în fața Legislativului.

Amintim că în timpul protestului, care s-a transformat într-un haos, Anatolie Macovei i-a numit pe oamenii legii “dunduși”, „pierduți în spațiu” și „prostalani”.

Mesajele cu instigare la ură nu s-au oprit aici. Anatolie Macovei, cunoscut în spațiul public pentru că în 2016 pregătea dezordini în masă, le-a spus polițiștilor, care asigură ordinea publică în timpul protestului, că în zilele următoare va aduce în fața parlamentului “separatiști legați cu capurile astupate”.

Precizăm că, în ajun, în presă au apărut informații că acești veterani sunt scoși în stradă de către oamenii lui Vlad Plahotniuc: Andrian Candu, Ilan Șor și Renato Usatîi.

In this article