Șase persoane împușcate mortal într-un schimb de focuri aproape de Atena

Șase persoane au fost împușcate mortal luni, în apropiere de Atena, într-un schimb de focuri ce ar putea fi calificat drept crimă organizată. Acesta este unul dintre cele...

Șase persoane au fost împușcate mortal luni, în apropiere de Atena, într-un schimb de focuri ce ar putea fi calificat drept crimă organizată. Acesta este unul dintre cele mai sângeroase episoade pe care le-a cunoscut Grecia, relatează AFP, citată de News.ro.

Victimele au fost găsite în orașul de coastă Artemida, la 35 de kilometri est de capitala Greciei, a precizat poliția într-un comunicat. Potrivit presei elene, mai multe crime atribuite unui război între bande au avut loc în Grecia în ultimele luni, la originea cărora se află contrabanda cu combustibil.

În iunie, un fost deținut în vârstă de 37 de ani a fost împușcat mortal în fața casei sale din Atena, împreună cu un alt bărbat. Cu un an mai devreme, proprietarul unei benzinării a fost ucis în firma sa, la periferia Atenei. În ambele atacuri au fost folosite Kalașnikov-uri, populare în rândul crimei organizate din Grecia.

In this article