Șase muncitori au căzut de la înălțime la Botanica

Șase muncitori au căzut de la înălțime în sectorul Botanica al Capitalei. Cazul a avut luni, 26 august, oamenii legii fiind alertați în jurul orei 14:14. Ofițera de...

Șase muncitori au căzut de la înălțime în sectorul Botanica al Capitalei. Cazul a avut luni, 26 august, oamenii legii fiind alertați în jurul orei 14:14.

Ofițera de presă a Poliției Capitalei, Natalia Stati, a comunicat pentru Realitatea că persoanele au căzut de la etajul doi al unei clădiri în proces de construcție, amplasată pe bd. Dacia. Acestea se aflau în timpul orelor de muncă și efectuau lucrări de betonare.

Victimele au fost transportate la spital, unde au beneficiat de îngrijiri medicale corespunzătoare. La fala locului au intervenit responsabili de la Inspectoratul pentru Protecția Muncii și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Supraveghere Tehnică în construcții și urbanism.

Pe caz a fost inițiat un proces penal. Urmează efectuarea expertizei tehnice în construcții și elucidarea altor circumstanțe ale incidentului.

In this article