Sărbătoarea baloanelor de săpun la OrheiLand a unit familii și a făcut sute de copii fericiți

OrheiLand a fost gazda unei sărbători de neuitat – cea a baloanelor de săpun. Sute de copii, însoțiți de părinți și bunei, au petrecut mai multe ore de...

OrheiLand a fost gazda unei sărbători de neuitat – cea a baloanelor de săpun. Sute de copii, însoțiți de părinți și bunei, au petrecut mai multe ore de bucurie și veselie.

Evenimentul a fost deschis de Mr. Orhy, mascota adorabilă a parcului, care i-a întâmpinat pe vizitatori, ca de obicei, cu afecțiune și căldură.

Copiii s-au distrat de minune pe atracțiile parcului, sub privirile admirative ale părinților.

În cadrul atelierelor de creație, ei au dat frâu liber fanteziei, experimentând diverse combinații de culori și desenând pe hârtie peisaje idilice și personaje din povești.

Distracția a culminat cu o discotecă a baloanelor de săpun, pe care copiii le-au creat împreună cu animatorii. Acțiunea s-a transformat într-o adevărată competiție – fiecare dintre ei a încercat din răsputeri să realizeze bulele perfecte.

În timp ce baloanele de săpun pluteau peste OrheiLand, tineri artiști și colective muzicale din municipiul și raionul Orhei au susținut un spectacol muzical excepțional. Vizitatorii parcului au fredonat melodiile îndrăgite.

Cu zâmbete inocente pe fețe, copiii au dansati, s-au distrat și s-au jucat de-a v-ați ascunselea. Părinții i-au urmărit cu sufletul la gură, copleșiți de inocența și entuziasmul lor.

Primarul municipiului Orhei, Tatiana Cociu, a menționat că organizarea și promovarea sărbătorilor pentru copii reprezintă o investiție în viitorul comunității, contribuind la sănătatea și fericirea copiilor, la coeziunea socială și la dezvoltarea economică locală.

“Sărbătoarea baloanelor de săpun a fost un prilej de bucurie pentru toți locuitorii Orheiului. Ne dorim să organizăm cât mai multe evenimente, care să aducă împreună familiile și să creeze amintiri de neuitat pentru copiii noștri. Mulțumesc echipei OrheiLand pentru organizarea impecabilă a sărbătorii și vă așteptăm pe toți în cel mai mare parc de distracții până la sfârșitul sezonului estival, unde vom organiza multe evenimente artistice”, ne-a spus Tatiana Cociu.

Părinții ne-au mărturisit că sărbătoarea baloanelor de săpun le-a dăruit momente de conexiune spirituală deosebite cu familia și prietenii, precum și multe amintiri de neuitat.

“Să vezi zâmbetul copilului tău în mijlocul atâtor baloane de săpun este de neprețuit. Ne-am simțit ca într-o poveste! Mulțumim OrheiLand pentru o zi minunată!”, a destăinuit Ana, o mamă.

“Am petrecut momente de neuitat alături de familie. A fost o ocazie perfectă să ne relaxăm și să ne bucurăm de natură. Cea mai frumoasă parte a fost să vedem cum baloanele de săpun îi fac pe nepoții noștri să se bucure”, a spus Andrei, un bunel.

“Am avut parte de o experiență minunată la sărbătoarea baloanelor de săpun. Organizarea a fost impecabilă, iar atmosfera – de poveste. Copii noștri s-au distrat pe cinste”, a spus Maria, o mamă.

Sărbătoarea baloanelor de săpun a fost organizată de Primăria Orhei, cu sprijinul primarului de onoare și liderul blocului „Victorie”,  Ilan Șor.

 

In this article