Sandu, luată în furci de către cetățeni pentru comportamentul arogant de care a dat dovadă, când o bătrână a întrebat-o de salariu

Critici dure la adresa Maiei Sandu după ce aceasta i-a spus unei bătrâne din Călărași că nu primește salariu și i-a cerut să-și pună mască în timpul discuțiilor....

Critici dure la adresa Maiei Sandu după ce aceasta i-a spus unei bătrâne din Călărași că nu primește salariu și i-a cerut să-și pună mască în timpul discuțiilor. Reacțiile au curs una după alta, după ce un internaut a publicat pe Facebook imagini video în care este surprins momentul.

“Posibil că toți ar trebui să trăim fără salarii. Mi se pare că este mai ușor”, a scris Stella Enachi.

„În cine să mai crezi, dacă și oneștii mint?”, se arată dezamăgită Maria Munteanu.

Iar Maria Rotari a ironizat pe seama declarațiilor Maiei Sandu: „N-are salariu, dar într-un interviu a zis că cheltuie pe lună 5- 6 mii lei pentru mâncare, cred că s-a angajat zilier”.

Parascovia Apostol se arată indignată de faptul că Maia Sandu susține că nu are salariu, asta în timp ce primește bani de la stat pentru campaniile electorale la care a participat.

„N-are salariu… Hai la proști votați-o. I s-a terminat salariul. Da unde sunt banii de la stat care îi primești în fiecare an câte un milion. Mincinoasă și trădătoare!”.

Unii internauți au remarcat faptul că Maia Sandu avea un comportament agresiv.

“Cam nervoasă d-na Sandu, gesticulează prea mult…”, a scris Julya Gospodinova.

Iar alții consideră că gestul liderei PAS de a-i cere bătrânei să-și pună mască a fost unul arogant.

“Ce tupeu are! Ei îi era de mască, cred că ea are ceva nu acea femeie amărâtă!”, spune Marian Păunescu.

In this article