S-au încâlcit paiele din capul celor din PAS? Radu Marian îl acuză pe Ion Ceban că se implică în politică, dar îi cere edilului să răspundă la întrebări politice

Deputații PAS sunt plini de paradoxuri. Cel puțin asta putem face concluzie din ultimele afirmații a lui Radu Marian. Deputatul PAS îl acuză pe Ion Ceban că se...

Deputații PAS sunt plini de paradoxuri. Cel puțin asta putem face concluzie din ultimele afirmații a lui Radu Marian. Deputatul PAS îl acuză pe Ion Ceban că se implică în politică, dar îi cere edilului să răspundă la întrebări politice, pe de altă parte. A făcut-o într-o postare pe pagina sa de pe Facebook, unde cere claritate de la edil despre unele teme publice, cum ar fi războiul din Ucraina sau Integrarea Europeană a Republicii Moldova.

„Care este poziția lui asupra invaziei Rusiei în Ucraina, o condamnă sau o susține? Care este poziția lui privind direcția de dezvoltare a țării? Promovează integrarea europeană, sau ia ordine de la Kremlin? De ce pe timpurile când era camarad al lui Dodon, Ceban a protestat la Bruxelles împotriva Uniunii Europene? De ce a semnat un proiect de lege pentru denunțarea Acordului de Asociere cu UE? De ce ținea discursuri înflăcărate în susținerea uniunii vamale. De ce astăzi oferă suport logistic fugarului pro-rus Șor și menține autorizația pentru instalarea corturilor, în pofida violenței fizice (inclusiv la adresa jurnaliștilor și a unui polițist) care se atestă la manifestație?”, sunt întrebările pe care Marian i le adresează lui Ceban.

De precizat că Ion Ceban nu a venit cu un comentariu în acest sens.

Amintim că Ion Ceban recent a lansat Partidul Mișcarea Alternativa Națională, ca răspuns la distrugerile economice făcute de PAS la un an de când sunt la Guvernare. Ceban spune că țara are nevoie de o alternativă, iar echipa sa este cea mai bună. Edilul a punctat de multe ori că în cadrul Primăriei nu va face politică, iar toate acțiunile întreprinse sunt corect luate. Acest lucru se poate observa în faptul că nicio persoană nu a fost demisă sau angajată la Primărie pe criterii politice.

In this article