Rută gratuită de autobuz spre Moldexpo

Astăzi a fost lansată o rută specială de autobuz spre Centrul ”Moldexpo”, disponibilă călătorilor până duminică, 5 februarie. Anunțul a fost făcut de primarul general Ion Ceban, care...

Astăzi a fost lansată o rută specială de autobuz spre Centrul ”Moldexpo”, disponibilă călătorilor până duminică, 5 februarie. Anunțul a fost făcut de primarul general Ion Ceban, care susține că decizia a fost luată în contextul desfășurării Expoziției Naționale ”Fabricat în Moldova”, a cărei partener este Primăria municipiului Chișinău.

Călătoria va fi gratuită pentru toți pasagerii. Cursa specială, instituită pentru cinci zile, pornește de pe str. Bănulescu-Bodoni, după care își continuă traseul pe străzile București, A. Șciusev, C. Stere și Vasile Lupu, iar capătul de linie este pe strada Grigore Alexandrescu, în zona intrării pe teritoriul Centrului Moldexpo. Returul va fi pe Vasile Lupu, C. Stere, A. Șciusev, bd. Ștefan cel Mare și iarăși str. Bănulescu-Bodoni.

Datorită rutei speciale, toți doritorii, din Capitală și din alte localități ale țării, vor putea ajunge mai rapid și mai ușor la Expoziția ”Fabricat în Moldova”.

In this article