Rusia construiește “dinți de dragon” în jurul orașului Mariupol

Rusia a început să construiască structuri antitanc defensive cunoscute sub numele de “dinți de dragon” în jurul orașului ocupat Mariupol, din sudul Ucrainei, potrivit Ministerului Apărării din Marea Britanie....

Rusia a început să construiască structuri antitanc defensive cunoscute sub numele de “dinți de dragon” în jurul orașului ocupat Mariupol, din sudul Ucrainei, potrivit Ministerului Apărării din Marea Britanie.

Raportul se referă la construcții de structuri defensive în teritoriile ocupate de Rusia.

Rusia a început să construiască astfel de structuri în jurul orașului Mariupol.

Ministerul britanic al Apărării precizează că aceste structuri au fost probabil instalate între Mariupol și satul Nikolskoye, și din nordul Mariupol până în satul Starîi Krîm din regiunea Donețk.

“Rusia își întărește liniile în zonele de ocupație”, a spus ministerul. Potrivit informațiilor, Rusia își întărește pozițiile în toate teritoriile ocupate, inclusiv în regiunile Zaporojie și Herson.

Această acțiune sugerează că Rusia face eforturi semnificative pentru a pregăti o apărare cât mai puternică în spatele liniei frontului actual, în scopul de a împiedica un avans rapid al forțelor ucrainene.

 

In this article