Reținuți după vandalizarea standului de vinuri și furtul de sticle de alcool din PMAN

Doi bărbați au fost reținuți de oamenii legii după ce au au deteriorat un stand de vinuri din PMAN și au sustras trei sticle de băuturi alcoolice. Potrivit...

Doi bărbați au fost reținuți de oamenii legii după ce au au deteriorat un stand de vinuri din PMAN și au sustras trei sticle de băuturi alcoolice.

Potrivit Inspectoratului General de Carabinieri, cazul a fost înregistrat în seara zilei de sâmbătă, 7 octombrie, în Piața Marii Adunări Naționale, unde în acest weekend a fost sărbătorită Ziua Națională a Vinului.

Mai exact, o patrulă de carabinieri a Direcției Regionale „Centru” a IGC, care se afla la menținerea ordinii publice, a observat doi bărbați care în urma deteriorării părții din spate al standului unui producător de vinuri, au furat trei sticle de vin și un pachet cu produse alimentare.

Datorită comportamentului agresiv de care dădeau dovadă indivizii, oamenii legii au întreprins măsuri speciale pentru reținerea lor.

Ulterior la fața locului a fost solicitată grupa operativă iar făptașii au fost conduși la IP Buiucani pentru documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor.

In this article