Reținut pentru jaf și tâlhărie comise într-o singură zi

Un bărbat de 26 de ani din orașul Cimișlia a fost reținut de polițiști după ce ar fi comis trei infracțiuni într-o singură zi. La 2 august, suspectul...

Un bărbat de 26 de ani din orașul Cimișlia a fost reținut de polițiști după ce ar fi comis trei infracțiuni într-o singură zi.

La 2 august, suspectul ar fi provocat un conflict în stradă cu un bărbat căruia i-a aplicat o plagă în regiunea gâtului cu un ciob de sticlă, după care a fugit de la fața locului.

Ulterior, acesta a bruscat o femeie, după care în mod deschis i-a sustras telefonul mobil în sumă de 5.000 de lei, părăsind locul infracțiunii.

La scurt timp, camerele de supraveghere l-au surprins pe bărbat intrând într-o farmacie de unde a sustras casa de marcat, după care a fugit într-o direcție necunoscută.

Suspectul a fost reținut de către polițiștii Batalionului de Patrulare și Reacționare Operativă din cadrul Direcției de poliție mun. Chișinău.

Bărbatul nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind judecat pentru furt și jaf.

Acesta a fost reținut pentru 72 de ore, iar pentru faptele comise riscă închisoare de până la 15 ani.

Totodată polițiștii întreprind măsuri speciale de investigație și urmărire penală pentru stabilirea complicității în comiterea altor infracțiuni comise pe teritoriul sectorului Buiucani.

In this article