Reținut de oamenii legii, după ce a pretins 15.000 euro de la o femeie, pe care a amenințat-o că va publica imaginile filmate pe ascuns, în timp ce întrețineau relații sexuale

Ofițerii Inspectoratului Național de Investigații, Direcției Generale Urmărire Penală a IGP, de comun cu Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS),  au reținut miercuri un bărbat pentru șantajarea...

Ofițerii Inspectoratului Național de Investigații, Direcției Generale Urmărire Penală a IGP, de comun cu Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS),  au reținut miercuri un bărbat pentru șantajarea unei femei cu publicarea imaginilor intime.

 

Mai exact, bărbatul din Rîbnița cu vârsta de 31 de ani o amenințase pe fosta parteneră prin faptul că dacă nu-i ar fi fost de acord să-i transfere suma de 15.000 euro, acesta urma să le prezinte rudelor și prietenilor ei imaginile pe care el le-a filmat, cu camere video montate în ceasul de mână și altul de pe masa încăperii în care se aflau. Șantajul la care femeia ar fi fost supusă a început la mijlocul lui septembrie, după care aceasta a sesizat autoritățile de drept.

 

Urmare a acțiunilor de urmărire penală, oamenii legii au ridicat ambele dispozitive de filmare, precum și accesoriile de stocare a acelor imagini. Ulterior reținerii, procurorii PCCOCS i-au formulat bărbatului învinuirea pentru comiterea infracțiunii de șantaj, iar investigațiile continuă, pentru cercetarea tuturor aspectelor infracțiunii și acumularea probelor pentru tragerea acestuia la răspundere penală.

In this article