Reținere cu droguri în sumă de 5 milioane de lei pe frontiera verde a RM

În rezultatul masurilor speciale de investigații și a valorificării unor informații operative, polițiștii de frontieră au reținut un cetățean al Ucrainei, care transporta droguri de tip „PVP”, cu...

În rezultatul masurilor speciale de investigații și a valorificării unor informații operative, polițiștii de frontieră au reținut un cetățean al Ucrainei, care transporta droguri de tip „PVP”, cu scop de comercializare în Republica Moldova.

Conform schemei infracționale, cetățeanul acționa de comun cu alte persoane la moment necunoscute, în regiunea de sud a țării, la frontiera moldo-ucraineană.

Astăzi, 27 aprilie, în jurul orei 02:00, persoana  a fost reținută în flagrant.  Asupra sa polițiștii de frontieră au depistat circa 11 kg de droguri.

În continuare, cazul este cercetat în comun cu PCCOCS, fiind bănuit în trei fapte ilegale: contrabandă,  droguri și trecere ilegală a frontierei de stat.

Despre evoluțiile pe caz vom informa publicul ulterior, cu respectarea drepturilor persoanei vizate, care până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești finale se prevalează de prezumția nevinovăției.

In this article