Restricții de acces în Chișinău pe 30 și 31 octombrie din cauza vizitelor oficiale ale președintelui Portugaliei și vicepreședintelui Bulgariei

Pe 30 și 31 octombrie, cetățenii nu vor avea acces în unele locuri publice din Chișinău, în intervalul orelor 8.0-22.00. Despre asta a anunțat municipalitatea într-un comunicat de presă....

Pe 30 și 31 octombrie, cetățenii nu vor avea acces în unele locuri publice din Chișinău, în intervalul orelor 8.0-22.00. Despre asta a anunțat municipalitatea într-un comunicat de presă.

Potrivit informațiilor, măsura va fi implementată de către poliție în contextul vizitei oficiale în Republica Moldova a președintelui Republicii Portugheze și vicepreședintelui Republicii Bulgaria.

În aceste condiții, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală. De asemenea, se interzice desfășurarea întrunirilor, manifestărilor în masă, lucrărilor de reparație a drumurilor și tăiere a arborilor, în perimetrul străzilor pe unde se vor deplasa coloanele oficiale.

Totodată, conducătorii auto sunt îndemnaţi să se conformeze cerințelor polițiștilor, să manifeste răbdare și disciplină, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.

In this article