Reședința de la Condrița rămâne la îndemâna președintelui. Vezi decretul semnat de Maia Sandu

Nimic nu se schimbă la Președinție după plecarea lui Igor Dodon. Ieri, în data de 11 februarie, Maia Sandu a semnat decretul privind  structura Aparatului Președintelui Republicii Moldova....

Nimic nu se schimbă la Președinție după plecarea lui Igor Dodon. Ieri, în data de 11 februarie, Maia Sandu a semnat decretul privind  structura Aparatului Președintelui Republicii Moldova.

Potrivit documentului, numărul de angajați care rămân în subordinea șefului statului este același, ca și în perioada lui Dodon – 163 de persoane. Mai mult decât atât, la îndemâna Maiei Sandu rămâne și Reședința de la Condrița, se arată în decret. De aici rezultă că nici cheltuielile pentru întreținerea Președinției nu se vor reduce, zilnic, Maia Sandu va cheltui din bugetul de stat aproape 100 de mii de lei.

Precizăm, că în timpul campaniei electorale pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu a declarat că primul lucru pe care îl va face când va ajunge șef de stat, va reduce cheltuielile Președinției.

In this article