Relații de colaborare între Sectorul Buiucani și municipiul Petroșani din România

Primarul general Ion Ceban continuă parteneriatele. Acesta, împreună cu pretorul și colegii din cadrul Preturii sectorului Buiucani și Primăria municipiului Petroșani, Județul Hunedoara, a fost semnat, astăzi, un...

Primarul general Ion Ceban continuă parteneriatele. Acesta, împreună cu pretorul și colegii din cadrul Preturii sectorului Buiucani și Primăria municipiului Petroșani, Județul Hunedoara, a fost semnat, astăzi, un Acord de colaborare în vederea consolidării relațiilor tradiționale de prietenie, precum și de dezvoltare a cooperării bilaterale între autoritățile administrației publice locale.

„Acordul de cooperare va contribui la diversificarea relațiilor pe plan social, economic și cultural. Municipalitatea este interesată de a împărtăși experiența acumulată în ultimii 2 ani în diverse domenii.
Primăria Chișinău a stabilit pe parcursul anului 2021 parteneriate cu mai multe orașe, municipii și capitale din diverse țări”, a conchis edilul.

Primarul spune că aceste acțiuni permit Chișinăului să beneficieze de schimb de experiență și să implementeze multiple proiecte bilaterale.

In this article