Reacția Maiei Sandu la revenirea Aeroportului în proprietatea statului

Președintele Republicii Moldova Maia Sandu a venit cu o reacție, după ce Curtea de Apel a pronunțat o hotărâre definitivă și executorie potrivit căreia Aeroportul Internațional Chișinău a...

Președintele Republicii Moldova Maia Sandu a venit cu o reacție, după ce Curtea de Apel a pronunțat o hotărâre definitivă și executorie potrivit căreia Aeroportul Internațional Chișinău a revenit în proprietatea statului.

Șefa statului a felicitat echipa implicată în procesul de recuperare și a calificat preluarea abuzivă a aeroportului drept o înfrângere pentru cei ce încearcă să destabilizeze situația în țară.

„Felicit toată echipa implicată în procesul de recuperare a Aeroportului. Gruparea coruptă, care a preluat abuziv Aeroportul în 2013, iar în ultimele luni încearcă să destabilizeze situația din țara noastră, de teamă că va pierde cele furate, a suferit astăzi o înfrângere. Vom continua să reformăm sectorul justiției pentru a ne asigura că hoții și corupții întorc toate activele furate de la stat și cetățeni, iar oamenii se conving că în Moldova se poate face dreptate”, a scris Maia Sandu pe Facebook.

Amintim că, Aeroportul Internațional Chișinău a revenit înapoi în proprietatea statului. Decizia a fost pronunțată de Curtea de Apel Chișinău miercuri, 23 noiembrie.

In this article