Războiul continuă! Liderii PPDA îi caută nod în papură Maiei Sandu: Doar Platforma DA este interesată de acest subiect?

Fruntaşii PPDA îşi critică deschis colegii din PAS pentru lipsa de interes faţă de activitatea Comisiei de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor de fapt și de drept privind tentativa...

Fruntaşii PPDA îşi critică deschis colegii din PAS pentru lipsa de interes faţă de activitatea Comisiei de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor de fapt și de drept privind tentativa de puci anticonstituțional, din iunie anul trecut.

Deputatul Platformei Demnitate şi Adevăr, Inga Grigoriu, regretă că de acest subiect este interesată doar formaţiunea din care face parte.

„Interesată de acest dosar doar Platforma DA?”, se întreabă Inga Grigoriu, într-o postare pe Facebook

“Trist, celelalte partide sunt în propagandă pentru alegeri locale la Hânceşti și prezidențiale!”, îi ţine isonul şi internauta Nadejda Cojocaru, o altă simpatizantă a Platformei DA.

Comisia de anchetă pentru elucidarea tuturor circumstanțelor de fapt și de drept privind tentativa puciului anticonstituțional a Partidului Democrat, realizată prin intermediul Curții Constituționale și a Procuraturii Generale, a fost creată în data de 18 iunie 2019.

Fracțiunea PDM a refuzat să delegheze membri în comisie. Ulterior, termenul de activitate a Comisiei a expirat, fără a fi prezentat un raport final.

In this article