Radu Marian confirmă că SIS, Președinția și Watch Dog acționează concertat în favoarea PAS

Deputatul PAS, Radu Marian, a deconspirat acțiunile concertate ale Serviciului de Informații și Securitate (SIS), Președinția condusă de Maia Sandu și organizația Watch Dog, finanțată de Occident. Parlamentarul...

Deputatul PAS, Radu Marian, a deconspirat acțiunile concertate ale Serviciului de Informații și Securitate (SIS), Președinția condusă de Maia Sandu și organizația Watch Dog, finanțată de Occident.

Parlamentarul a publicat pe pagina sa de Facebook un material realizat de către organizația Watch Dog. În acest reportaj video, numit de către Radu Marian investigație, se vorbește despre faptul că în țara noastră ar fi venit un oarecare Vladimir Kulibaba, care ar avea legături cu interlopul Grigore Caramalac.

Unul dintre urmăritorii lui Radu Marian întreabă, pe bună dreptate, dacă SIS și Președinția au întreprins careva măsuri pe marginea acestui caz. Deputatul PAS a răspuns că “SIS-ul trimite informații operative și a făcut-o”.

De aici vine întrebarea, de unde Radu Marian cunoaște despre acțiunile SIS, care sunt secrete și sunt raportate către Președinție?

In this article