R.Moldova consideră că există precondițiile necesare pentru reluarea dialogului cu Rusia despre depozitul de la Cobasna, a declarat Igor Dodon la ONU

Republica Moldova consideră că există precondițiile necesare pentru reluarea dialogului bilateral cu Federația Rusă în vederea identificării unei soluții privind depozitul de la Cobasna. Declarația a fost făcută...

Republica Moldova consideră că există precondițiile necesare pentru reluarea dialogului bilateral cu Federația Rusă în vederea identificării unei soluții privind depozitul de la Cobasna. Declarația a fost făcută de președintele moldovean, Igor Dodon, în cadrul dezbaterilor generale la cea de-a 75 sesiune a Adunării Generale a ONU.

În timpul discursului prezentat în două limbi, română și rusă, șeful statului moldovean a declarat că circa 20 de mii de tone de muniții învechite rămân staționate pe teritoriul Republicii Moldova.

Potrivit președintelui țării, restabilirea integrității teritoriale și funcționarea Republicii Moldova ca organism unitar și indivizibil sunt decisive în edificarea unui stat modern, prosper și de succes.

In this article