Pușkov, după ce Maia Sandu a interzis programele rusești în Moldova: În continuare îi va cere Moscovei să mai aștepte cu achitarea gazului în spiritul „parteneriatului”?

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, nu-și ascunde atitudinea ostilă față de Federația Rusă, în același timp Chișinăul îi cere Moscovei să mai aștepte cu achitarea gazului. Despre aceasta...

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, nu-și ascunde atitudinea ostilă față de Federația Rusă, în același timp Chișinăul îi cere Moscovei să mai aștepte cu achitarea gazului. Despre aceasta senatorul rus Alexei Pușkov a scris pe canalul său Telegram. Reacția vine după ce președintele țării, Maia Sandu, a promulgat legea privind securitatea informației, care prevede interzicerea ştirilor şi emisiunilor din Rusia.

“Sandu nu-și mai ascunde atitudinea ostilă față de Rusia. Și cum rămâne cu plata gazului rusesc? Chișinăul în continuare îi cere Moscovei să mai aștepte în spiritul „parteneriatului”? Ești gata să spui orice, doar ca să nu achiți la timp, dar nici nu poate fi vorba de un parteneriat”, a scris Pușkov.

Oficialul rus a subliniat că, în schimb, Moldova își aprofundează relațiile cu România și încheie acorduri de ordin politic și militar cu Bucureștiul.

In this article