Pufuleți cu miros de țigară”: 180 de pachete de țigări contrabandă, depistate la Aeroport

O pasageră cu dublă cetățenie (MDA/ROU) a fost depistată astăzi, 13 februarie 2024, cu bagajul plin cu țigări, având intenția de a le transporta clandestin spre Marea Britanie....

O pasageră cu dublă cetățenie (MDA/ROU) a fost depistată astăzi, 13 februarie 2024, cu bagajul plin cu țigări, având intenția de a le transporta clandestin spre Marea Britanie.
 În Aeroportul Internațional Chișinău, polițiștii de frontieră de comun cu funcționarii vamali au identificat-o în timpul controlului de securitate, având suspiciuni la conținutul bagajului de cală, motiv pentru care pasagera de 53 de ani a fost supusă controlului adițional.
În cadrul verificărilor, în bagajul pasagerei de la ruta „Chișinău-Londra” au fost depistate mai multe cutii de bastonașe. La examinarea conținutului, s-a dovedit că acestea conțineau țigări, iar femeia avea intenția de a le transporta ilegal.
Țigările au fost ridicate, iar persoana riscă sancțiuni contravenționale conform prevederilor articolului 43¹, alin. (10) din CC al RM.
In this article