PSRM judecă acțiunea agresivă a partidului AUR de la sediul socialiștilor

PSRM condamnă protestul organizat de partidul AUR la sediul socialiștilor și a sesizat poliția în speranța că vor fi luate toate măsurile necesare, în strictă conformitate cu legea.“Cunoscuți...

PSRM condamnă protestul organizat de partidul AUR la sediul socialiștilor și a sesizat poliția în speranța că vor fi luate toate măsurile necesare, în strictă conformitate cu legea.

“Cunoscuți pe larg ca foști demnitari corupți din guvernările Alianțelor pentru Integrare Europeană, ajunși în sondaje sub un procent, aceștia încearcă să intre în atenția opiniei publice prin acțiuni gălăgioase, dar fără esență. Un fel de tobe, care produc multă zarvă, însă fără altă utilitate. Noi respectăm dreptul la proteste pentru orice cetățean al țării noastre, dar chemăm forțele politice la acțiuni corecte și conform legii, fără vandalizarea proprietății. Este al doilea caz în mai puțin de o săptămână când partidele de dreapta atacă sediile PSRM. Au fost și alte tentative de a organiza provocări din partea formațiunilor de dreapta, la adresa liderilor socialiști. În lipsa ideilor constructive pentru oameni, partidele de dreapta recurg la ce știu ei mai bine – agresivitate, violență și provocări”, se arată într-un comunicat de presă al formațiunii.

PSRM reiterează apelul adresat către toți concurenții electorali și îi îndemnăm la o campanie electorală corectă, în care să propunem soluții la problemele cetățenilor.

In this article