Protestatarii s-au luat de Andrian Candu și Ilan Șor: Au transformat statul în bișniță

Am luptat ca să se transforme statul într-o bișniță? Unul se vinde cu 100 de mii, altul cu 300 de mii, unii cu 50 de mii de dolari....

Am luptat ca să se transforme statul într-o bișniță? Unul se vinde cu 100 de mii, altul cu 300 de mii, unii cu 50 de mii de dolari.

Altul a adus critici dure politicienilor corupți, care trebuie pedepsiți și lăsați în afara Parlamentului. “ Deputații se vând cu câte 300-400 de mii de dolari”, a spus un protestatar.

În ultimele săptămâni, mai mulți deputați de la PDM au părăsit formațiunea și au aderat la grupul Pro-Moldova condus de Andrian Candu și la Partidul Șor, condus de fugarul, Ilan Șor.

Participanții la acțiunea din PMAN au cerut alegeri parlamentare anticipate, la care să fie permisă participarea doar a celor care nu au legătură cu clanurile oligarhice.

Organizatorii protestului au atras atenție asupra faptului că asociațiile de veterani și de combatanți sunt dispersați, asta în contextul în care sâmbătă mai multe asociații de veterani au criticat organizarea protestului în perioada pandemiei și au optat pentru un dialog civilizat cu Guvernul.

Premierul Ion Chicu a dat de înțeles că în spatele protestului ar sta politicianul, Renato Usatîi, care și azi i-a susținut cu un LIVE pe facebook, dar și oligarhul fugar, Ilan Șor. Presa a mai scris că pentru acest protest s-ar fi alocat un milion de dolari de către oligarhul care conduce grupul Sheriff de la Tiraspol, Victor Gușan, împreună cu Ilan Șor, care a fugit de justiție peste hotare.

 

 

 

 

In this article