Proiectul de reabilitare a bd. Traian, sectorul Botanica, aproape de finalizare, anunță Ion Ceban

Ion Ceban informează că, Proiectul de reabilitare a bd. Traian, sectorul Botanica, se apropie de finalizare. „În prezent, se lucrează intens la parcările laterale și se montează bordurile...

Ion Ceban informează că, Proiectul de reabilitare a bd. Traian, sectorul Botanica, se apropie de finalizare.

„În prezent, se lucrează intens la parcările laterale și se montează bordurile care delimitează trotuarul pietonal de parcări. Zonele de lucru sunt securizate corespunzător pentru siguranța cetățenilor”, a scris Primarul General.

Potrivit edilului, în continuare, urmează instalarea sistemului de iluminat și montarea mobilierului urban, ceea ce va aduce un plus de confort și siguranță pentru pietoni și șoferi deopotrivă.

Menționăm că, în cadrul aceluiași proiect, au fost reabilitate și trotuarele de pe bd. Traian, tronson str. Grenoble – str. Independenței, pe ambele sensuri de deplasare. Anterior, au fost reparate trotuarele de pe bd. Traian, în perimetrul bd. Dacia – str. Independenței.

Acest proiect face parte dintr-un plan amplu de modernizare a infrastructurii pietonale, menit să îmbunătățească accesibilitatea și siguranța pentru toți locuitorii Capitalei.

In this article