Programul Municipal „Centrul de Tineret Mobil”, ediția 2024, debutează în mai puțin de 24 de ore

Gata cu așteptarea. A doua ediție a Programului Municipal „Centrul de Tineret Mobil” își va începe activitatea în mai puțin de 24 de ore. Potrivit programului, voluntarii și...

Gata cu așteptarea. A doua ediție a Programului Municipal „Centrul de Tineret Mobil” își va începe activitatea în mai puțin de 24 de ore.

Potrivit programului, voluntarii și lucrătorii „Centrului de Tineret Mobil” se vor afla în următoarele locații:
-UNIC Centru Comercial, 24 aprilie, ora 16:00;
-Parcul Catedralei, 27 aprilie, ora 16:00.

Amintim că, scopul acestui Program este de a oferi servicii prietenoase tinerilor din Capitală și de a-i informa despre oportunitățile de dezvoltare de care pot beneficia, prin intermediul celor cinci Centre de tineret, amplasate în fiecare Sector al orașului.

Pentru a a-și atinge obiectivele propuse, voluntarii și lucrătorii „Centrului de Tineret Mobil” îndeamnă tinerii, în cazul în care văd echipa mobilă, să nu ezite să se apropie și să facă cunoștință cu oportunitățile oferite de Centrele de Tineret din municipiul Chișinău. Or, la fel ca și anul trecut, Programul își propune să ofere servicii prietenoase câtor mai mulți tineri dornici să descopere lucruri noi.

Pentru a vedea unde va fi echipa mobilă și în celelalte sectoare, accesează: https://e-tineret.md/centrul-de-tineret-mobil-vine-in…/
Descarcă aplicația mobilă e-tineret pe AppStore: https://apple.co/3YT7iZs și Google Play: https://bit.ly/45tl2g2

In this article