Procurorii cer încă 30 de zile de arest pentru Gheorghe Cotorobai

Procurorii cer încă 30 de zile de arest pentru fostul polițist, Gheorghe Cotorobai, acuzat de răpirea și omorul tinerei însărcinate în vârstă de 19 ani de la Orhei....

Procurorii cer încă 30 de zile de arest pentru fostul polițist, Gheorghe Cotorobai, acuzat de răpirea și omorul tinerei însărcinate în vârstă de 19 ani de la Orhei. Magistrații urmează să se expună, în amiaza zilei de 14 mai, asupra acestui demers.

Amintim că tragedia a avut loc la începutul lunii aprilie. Tânăra, care era însărcinată în luna a șasea a urcat într-o mașină de ocazie și a dispărut fără urmă. La volanul automobilului se afla fostul polițist.

După mai multe zile de căutări, corpul neînsuflețit, cu semne de moarte violentă, a fost găsit la 21 de kilometri de satul Chițcanii Vechi, raionul Telenești, unde locuiește principalul suspect.

Acesta a fost reținut, iar judecătorii au dispus în privința bărbatului un mandat de arestare. El refuză să colaboreze cu ancheta și pledează nevinovat.

În urma perchezițiilor, oamenii legii au identificat în locuința bărbatului mai multe lucruri care ar aparține femeilor. În acest sens, forțele de ordine au făcut un apel către cetățeni pentru a sesiza autoritățile cu privire la orice contact dubios cu suspectul.

 

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article