Procuratura Anticorupție confirmă citarea lui Țîrdea: Este bănuit într-un dosar de îmbogățire ilicită

Procuratura Anticorupție (PA) confirmă faptul că socialistul Bogdan Țîrdea a fost chemat astăzi, 17 octombrie, la Procuratură, pentru a i se aduce la cunoștință că este bănuit într-un...

Procuratura Anticorupție (PA) confirmă faptul că socialistul Bogdan Țîrdea a fost chemat astăzi, 17 octombrie, la Procuratură, pentru a i se aduce la cunoștință că este bănuit într-un dosar de îmbogățire ilicită.

Informația a fost confirmată  de către procurorul responsabil de comunicare din cadrul Procuraturii Generale, Violina Moraru.

„Procuratura Anticorupție confirmă că dosarul penal este pornit din luna aprilie 2022, pe faptul îmbogățirii ilicite la sesizarea ANI. Astăzi, Bogdat Țîrdea a fost invitat pentru a i se aduce la cunoștință actul procedural – bănuirea, în legătură cu expirarea termenului procedural de amânare a aducerii la cunoștința acestui act”, a declarat Violina Moraru.

Astăzi, deputatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor Bodgan Țîrdea anunța, pe canalul său de Telegram, că a fost invitat la Procuratura Anticorupție la ora 14:00.

Sursa: stiri.md

In this article