Prinsă în timp ce vindea alcool etilic. Au fost ridicate sute de litri de alcool

Ofițerii Direcției investigații complexe a Inspectoratului Național de Investigații  au deconspirat o schemă de transportare și comercializare ilicită în mun. Chișinău a alcoolului etilic fără timbru de acciz, introdus...

Ofițerii Direcției investigații complexe a Inspectoratului Național de Investigații  au deconspirat o schemă de transportare și comercializare ilicită în mun. Chișinău a alcoolului etilic fără timbru de acciz, introdus în țară prin regiunea transnistreană.

În acest caz,  au fost documentate mai multe persoane,  originare din mun. Chișinău, care,  având roluri bine determinate, transportau și comercializau alcool etilic în adiacentul piețelor din municipiul Chișinău.

Ca urmare a acțiunilor întreprinse, polițiștii  au   prins  în flagrant o femeie de 40 de ani, care, avea în  portbagajul mașinii circa 270 de sticle din plastic cu volumul de un litru,  pline cu alcool etilic, în valoare de circa 30 de mii de lei.

Marfa a fost ridicată și urmează a  fi supusă expertizei.   

Investigațiile continuă în vederea identificării tuturor  persoanelor implicate, precum  și locurile  clandestine de păstrare și comercializare a produselor alcoolice.

Menționăm, în scopul protejării consumatorilor și evitării apariției pe  piața autohtonă a mărfurilor de proastă calitate, polițiștii vor organiza razii de profilaxie.

Totodată, Poliția recomandă să cumpărați băuturi alcoolice numai din locuri autorizate, pentru a nu vă pune în pericol sănătatea, sau chiar viața.

In this article