Prins în flagrant: Șofer de 23 de ani surprins drogat la volan

Un tânăr de 23 de ani a fost prins drogat la volan pe o stradă din municipiul Chișinău. Potrivit Inspectoratului General al Poliției, cazul a fost înregistrat pe...

Un tânăr de 23 de ani a fost prins drogat la volan pe o stradă din municipiul Chișinău.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, cazul a fost înregistrat pe 2 aprilie, pe strada Pușkin din Capitală, când inspectorii de patrulare au stopat un automobil de marca Toyota, la volanul căruia se afla tânărul de 23 de ani.

În timpul discuțiilor, oamenii legii au observat că șoferul avea un comportament confuz, asemănător consumatorilor de droguri.

Astfel, șoferul a fost escortat la Dispensarul Republican de Narcologie unde a fost supus expertizei. Rezultatul testului a ieșit pozitiv la amfetamină, metamfetamin, ketamin, MDMA și marijuana.

Oamenii legii menționează că mașina a fost dusă la parcarea specială, iar materialele au fost transmise instanței de judecată pentru primirea unei decizii conform competenței.

În acest sens, Inspectoratul General al Poliției anunță că nu va tolera asemenea atitudine din partea conducătorilor auto, care sunt un risc pentru ceilalți participanți în trafic.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article