Prins în flagrant în timp ce plasa droguri în ascunzișuri

Un bărbat de 25 de ani,  a fost reținut de polițiștii capitalei după ce a fost observat cum plasează substanțe narcotice în ascunzișuri. Asupra suspectului polițiștii de la IP...

Un bărbat de 25 de ani,  a fost reținut de polițiștii capitalei după ce a fost observat cum plasează substanțe narcotice în ascunzișuri.

Asupra suspectului polițiștii de la IP Rîșcani au  depistat zeci de pachețele de tip ,,zip-lock”,  învelite în bandă adezivă în interior cu o masă vegetală uscată de tip marijuana și un pachețel din polimer incolor specific drogului.

În timpul documentării acesta a declarat că activează în calitate de curier la un magazin online pe rețeaua ,,Telegram’’.

Toate pachețelele au fost ridicate, sigilate și ulterior expediate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare al IGP.

 Bănuitul este cercetat în stare de libertate. Dacă va fi găsit vinovat acesta riscă  închisoare de la 7 la 15 de ani cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 2 la 5 ani.

In this article