Primul Campionat de șah și dame pentru seniori organizat de Primăria Chișinău

Primăria Municipiului Chișinău a organizat în premieră Campionatul municipal de șah și dame dedicat seniorilor, eveniment ce a adunat mai multe generații în centrul Capitalei. Primarul Ion Ceban...

Primăria Municipiului Chișinău a organizat în premieră Campionatul municipal de șah și dame dedicat seniorilor, eveniment ce a adunat mai multe generații în centrul Capitalei.

Primarul Ion Ceban subliniază importanța acestui eveniment și declară: “Ne bucurăm să organizăm acest campionat care promovează îmbătrânirea activă și crește interacțiunea între generații. Este o oportunitate de a aduce oamenii împreună și de a promova jocurile de strategie.”

Etapa finală și premierea câștigătorilor va avea loc pe data de 13 august, iar premiul mare pentru învingătorii pe sector este de 800 de lei. Câștigătorii turneului municipal vor fi recompensați cu câte 5000 de lei și o călătorie pentru două persoane într-unul dintre orașele europene, cu drumul tur-retur asigurat.

Primăria Chișinău a pregătit premii de încurajare și surprize frumoase pentru participanți și spectatori pe toată durata campionatului. Primarul exprimă recunoștința față de partenerii și sponsorii care s-au implicat în organizarea acestui eveniment dedicat chișinăuienilor în vârstă. Printre aceștia se numără: Reţeaua de farmacii “Orient”, S.A. Balkan Pharmaceuticals, VB Trans Logistik, LAVAZZA, Milina, COFEE LIKE, Nefis, Vara Vara Aquacity, Sandra, Yolo.

“Cupa seniorilor” la șah și joc de dame reprezintă un proiect dezvoltat de Primăria Municipiului Chișinău în cadrul programului municipal de îmbătrânire activă și dialog între generații, promovând interesele și implicarea activă a persoanelor în vârstă în comunitatea locală.

In this article