Primele declaraţii ale lui Vladimir Putin despre moartea lui Evgheni Prigojin

La o zi de la prăbuşirea unui avion care îl avea la bord pe şeful Wagner, Evgheni Prigojin, Vladimir Putin transmite condoleanțe familiilor celor decedați, iar despre Prigojin...

La o zi de la prăbuşirea unui avion care îl avea la bord pe şeful Wagner, Evgheni Prigojin, Vladimir Putin transmite condoleanțe familiilor celor decedați, iar despre Prigojin spune că “a avut un drum greu și a făcut greșeli grave de-a lungul vieții sale”, dar a fost “un om de afaceri talentat”, relatează Digi24.

Președintele Rusiei mai arată că anchetatorii vor investiga ce s-a întâmplat, însă cercetările vor dura ceva timp. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a vorbit pentru prima dată despre accidentul aviatic de miercuri seara.

Acesta a confirmat că Evgheni Prigojin a murit în urma prăbușirii avionului său. El transmite condoleanțe familiilor celor decedați și îl descrie pe fondatorul grupului Wagner drept “un om de afaceri talentat”. El spune că a fost informat despre accidentul aviatic de miercuri seară abia joi dimineață.

“Îl cunoșteam pe Prigojin de mult timp, de la începutul anilor 1990. A avut un parcurs dificil și a făcut greșeli grave de-a lungul vieții sale. Dar a obtinut rezultate – pentru el însuși, dar și atunci când i-am cerut”, a mai precizat Putin.

In this article