Primaul general, indignat de cei care vandalizează obiectivele proaspăt instalate în capitală

Vandalii care distrug obiectivele nou renovate și șoferii, care nu au limite la parcat pe locuri interzise sunt la ordinea de zi, spune primarul general Ion Ceban, într-o...

Vandalii care distrug obiectivele nou renovate și șoferii, care nu au limite la parcat pe locuri interzise sunt la ordinea de zi, spune primarul general Ion Ceban, într-o postare pe pagina sa de Facebook. Edilul punctează că oamenii nu înțeleg din cuvânt.

„Am rugat Direcția Poliției mun. Chișinău să ne prezinte procesele verbale prin care au fost trași la răspundere. Am primit asigurări că șoferii refuză colaborare, astfel se aplică evacuarea masivă a automobilelor. Noi amenajăm orașul, care ulterior este vandalizat și apar întrebări:

De ce este murdar? De ce este vandalizat? De ce nu funcționează? Nu este bine și lucrurile nu mai pot continua așa”, a precizat edilul.

Toți cei care nu respectă regulamentul rutier și se parchează pe noile trotuare și spații verzi, vor fi sancționați corespunzător. La fel, Ceban a rugat să fie sancționați dur cei care vandalizează bunurile orașului: stații noi, bănci, felinare, etc.

In this article