Primarul Sectorului 3, București, Robert Sorin Negoiță, a venit azi în vizită la Ion Ceban. Ce proiecte de infrastructură va fi reabilitat în capitală

Primarul Sectorului 3, București, Robert Sorin Negoiță, a venit azi în vizită la edilul capitalei Ion Ceban. Primarul spune că a avut o discuție pe mai multe domenii...

Primarul Sectorului 3, București, Robert Sorin Negoiță, a venit azi în vizită la edilul capitalei Ion Ceban. Primarul spune că a avut o discuție pe mai multe domenii de dezvoltare.

 

„Ne propunem implementarea mai multor proiecte de infrastructură în sectorul Botanica al Capitalei cu suportul Primăriei Sectorului 3, iar în acest sens am discutat despre colaborare și semnarea unui Acord.

Potențialul schimbului de experiențe, proiecte și bune practici pe care le putem prelua și unde putem avea susținerea colegilor din Sectorul 3, le-am pus pe agenda comună după care ne vom conduce. În scurt timp o echipă de la Chișinău va merge în vizită de lucru la colegii noștri”, a precizat Ceban.

Edilul spune că Primăria Chișinău are tot mai mulți parteneri în diverse țări și se bucură pentru deschiderea care se oferă pentru dezvoltarea municipiului, dar și crearea condițiilor mai bune pentru locuitori.

In this article