Primarul Ion Ceban: Șapte aparate de ventilare a plămânilor au fost donate pentru unele spitale din țară

Șapte aparate de ventilare a plămânilor au fost donate pentru unele spitale din Moldova. Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a declarat că aparatele au fost donate...

Șapte aparate de ventilare a plămânilor au fost donate pentru unele spitale din Moldova. Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a declarat că aparatele au fost donate de un agent economic și sunt transmise la trei spitale din țară, două din Chișinău și unul din Bălți.

Astfel, din cele 7 aparate de ventilare, 3 au fost donate, Spitalului Clinic Municipal de Boli Contagioase pentru Copii din Chișinău, un aparat de ventilare este transmis Spitalului Clinic Municipal de Copii ,,V. Ignatenco” și trei dintre acestea sunt donate Spitalului Clinic din Bălți.

Directorul Spitalului Clinic Municipal de Boli Contagioase pentru Copii din Chișinău a mulțumit agenților economici și Primăriei pentru implicare. Spitalul avea doar două asemenea ventilatoare, dintre care unul era uzat.

”Aceste trei ventilatoare ne vor fi de mare ajutor. Acum suntem înarmați și vom face tot posibilul ca copii noștri să plece din spital sănătoși”, a spus directorul.

Primarul Ion Ceban le-a mulțumit tuturor celor care ajută acum autoritățile să depășească criza provocată de COVID-19.

In this article