Primarul General Ion Ceban denunță manipularea informațională într-un interviu recent

Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, a atras din nou atenția, după un interviu acordat astăzi unei jurnaliste de la Ziarul de Gardă, asupra informării eronate a cetățenilor...

Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, a atras din nou atenția, după un interviu acordat astăzi unei jurnaliste de la Ziarul de Gardă, asupra informării eronate a cetățenilor de către unele instituții mass-media.

„Din păcate, ca și în multe alte cazuri, mi s-au adresat întrebări manipulatorii și nu a manifestat un interes real în a asculta răspunsurile oferite. În ciuda acestei abordări, consider că este important să informăm corect și transparent cetățenii despre acțiunile și eforturile întreprinse de Primăria Chișinău”, a menționat Ion Ceban.

Tema abordată de jurnalista de la Ziarul de Gardă, în cadrul interviului cu Primarul General, a vizat situațiile în care străzile din oraș sunt inundate în urma ploilor.

În acest context, Primăria Chișinău condamnă ferm acțiunile manipulatorii întreprinse de mai multe instituții mass-media în ceea ce privește activitatea municipalității. Aceste instituții încearcă să ducă lumea în eroare, răspândind informații eronate și denaturând realitatea. Este esențial ca cetățenii să fie corect informați și să nu cadă pradă dezinformării.

In this article