Primarul general a avut o întrevedere cu Rabinul Principal al Zidului de Vest al Locurilor Sfinte ale Ierusalimului

Primarul general Ion Ceban a avut o întrevedere cu Rabinul Principal al Zidului de Vest al Locurilor Sfinte ale Ierusalimului, Shmuel Rabinovitch. Potrivit acestuia, este o onoare că...

Primarul general Ion Ceban a avut o întrevedere cu Rabinul Principal al Zidului de Vest al Locurilor Sfinte ale Ierusalimului, Shmuel Rabinovitch.

Potrivit acestuia, este o onoare că împreună s-au rugat la Zidul Plângerii, Zidul de Apus. „I-am mulțumit din numele tuturor cetățenilor noștri pentru acest gest simbolic”, a declarat Ceban.

Amintim că primarul general Ion Ceban a avut o întrevedere și cu viceprimarul orașului Haifa din Israel, Shimshon Ido. De asemenea, edilul s-a întâlnit și cu deputați israelieni. Este vorba de președintele Parlamentului (Knesset), Amir Ohana, cu președintele Comisiei parlamentare pentru relații externe și apărare, Yuli-Yoel Edelstein, și cu liderul Coaliției de guvernare, Ofir Katz.

Oficialii israelieni au fost invitați să viziteze în această primăvară Chișinăul în cadrul mai multor evenimente, inclusiv la cel de comemorare a victimelor Holocaustului.

In this article