Primarul din Boldurești este acuzat de implicare în decesul băiatului de 14 ani din Nisporeni

Ofițerii INI, cei ai INSP și ai Direcției de Poliție Chișinău au întreprins o serie de măsuri speciale de investigație și de urmărire penală pentru a identifica, localiza...

Ofițerii INI, cei ai INSP și ai Direcției de Poliție Chișinău au întreprins o serie de măsuri speciale de investigație și de urmărire penală pentru a identifica, localiza și reține șoferul care a lovit mortal cu automobilul său un copil de 14 ani și a fugit de la fața locului, lăsând minorul acolo.

Potrivit oamenilor legii, totul s-a întâmplat la data de 19 februarie curent, în localitatea Boldurești din raionul Nisporeni.

În tot acest timp, bărbatul a încercat să inducă în eroare Poliția pentru a se eschiva de la răspundere. În prima fază, acesta a montat plăcuța cu numărul de înmatriculare pe o mașină de model identic celei implicate în accident (Dacia Duster de culoare albă). Mașina a fost anunțată în orientare, iar suspectul a deconectat telefonul și nu s-a prezentat nici la domiciliu, nici la locul de muncă.

De asemenea, ieri, 20 februarie, în jurul orei 22:00, acesta a înscenat un accident rutier cu implicarea mașinii deteriorate, pentru a ascunde urmele accidentului în care a fost tamponat copilul.

Totuși, în această dimineață, 21 februarie, în jurul orei 07:00, oamenii legii au reușit să rețină bărbatul în vârstă de 47 de ani. Este vorba despre primarul localității Boldurești din raionul Nisporeni, iar mașina implicată în accident era de serviciu.

Poliția continuă investigațiile, inclusiv cele în care este vizat un cerc de suspecți care au ajutat bărbatul ce a comis infracțiunea la eschivarea de la pedeapsă și l-au ajutat să pună în aplicare toate acțiunile menite să inducă în eroare oamenii legii.

Pe caz a fost pornită o cauză penală care se află în gestiunea procurorilor din Chișinău.

Amintim că un copil de 14 ani a murit după ce un șofer l-a lovit cu automobilul într-o localitate din raionul Nisporeni.

Mama minorului de 14 ani, care a fost lovit mortal pe 19 februarie, la Nisporeni, a venit cu un mesaj adresat șoferului care i-a luat viața băiatului și a fugit de la fața locului.

gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
Sursa: știri.md
In this article