Primarul Chișinăului, Ion Ceban, a inaugurat două terenuri de minifotbal în sectorul Botanica

Primarul Chișinăului, Ion Ceban, a inaugurat două terenuri de minifotbal în sectorul Botanica. El a declarat că acestea fac parte dintr-un proiect de amenajare a spațiilor verzi și...

Primarul Chișinăului, Ion Ceban, a inaugurat două terenuri de minifotbal în sectorul Botanica. El a declarat că acestea fac parte dintr-un proiect de amenajare a spațiilor verzi și de recreere pentru locuitorii capitalei.

„Am construit două terenuri de minifotbal în curțile de bloc din strada Sarmizegetusa, 10 și șoseaua Muncești, 326. Acestea sunt dotate cu gazon artificial și gard de protecție. Sunt deschise pentru toți cei care vor să practice acest sport”, a spus Ceban.

Primarul a adăugat că anterior a fost amenajat un teren de minifotbal în strada Doina 104/2, iar în prezent se lucrează la alte două terenuri pe bulevardul Mircea cel Bătrân, 28 și strada Alba Iulia, 93.

„Aceste proiecte sunt finanțate din bugetul municipal și au fost realizate în urma unei licitații transparente. Scopul nostru este să oferim oportunități de petrecere a timpului liber pentru copii și tineri, dar și pentru adulți. Vrem să încurajăm mișcarea fizică și să îmbunătățim calitatea vieții în Chișinău”, a conchis Ceban.

In this article