Primarul capitalei, în discuții de 6 ore cu mai mulți cetățeni, pe marginea proiectului bugetului municipiului pentru anul 2022

În jur de 6 ore de dezbateri au avut loc cu diverse grupuri de cetățeni pe marginea proiectului bugetului municipiului pentru anul 2022. Potrivit primarului general Ion Ceban,...

În jur de 6 ore de dezbateri au avut loc cu diverse grupuri de cetățeni pe marginea proiectului bugetului municipiului pentru anul 2022. Potrivit primarului general Ion Ceban, în această întâlnire s-a discutat cu despre domeniile sociale, cum ar fi educația, sănătatea, protecția socială, drepturile copilului, tinerii, persoanele cu nevoi speciale, sport, segmentul direcției locativ-comunale și transport alternativ.

„Noi suntem deschiși pentru discuții, propuneri și chiar critici. Doresc ca astfel de deschidere să fie din partea tuturor instituțiilor guvernamentale. Colegii din Executiv au prezentat proiectele pentru fiecare domeniu, iar reprezentanții societății civile au venit cu propuneri, idei, dar și solicitări la proiectul bugetului pentru anul viitor. Toate propunerile vor fi analizate și luate în calcul.

Ne-am propus să organizăm aceste dezbateri pentru a auzi părerea fiecăruia, deoarece tot ceea ce facem este pentru oameni și nimeni nu cunoaște mai bine situația decât cei care zilnic își desfășoară activitatea nemijlocit în domeniile respective”, a declarat Ceban.

Primarul general afirmă că va continua să îmbunătățească serviciile prestate chișinăuienilor în mod calitativ și transparent.

In this article