Primarul capitalei explică de ce este nevoie ca Igor Dodon să câștige încă un mandat

Susținerea financiară a autorităților publice centrale este vitală pentru capitala, în contextul marilor proiecte care nu depinde doar de Primăria Chișinău. Cel puțin asta spune primarul general Ion...

Susținerea financiară a autorităților publice centrale este vitală pentru capitala, în contextul marilor proiecte care nu depinde doar de Primăria Chișinău. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban, în cadrul unei postări pe pagina sa de Facebook. 

Despre colaborarea cu Președinția și Guvernul pe marginea proiectelor din Chișinău.

”Centura de ocolire a municipiului Chișinău, râul Bîc, stația de epurare, dar și alte mari proiecte, reprezintă obiective de infrastructură națională, nu doar municipală. Orașul are nevoie de resurse financiare semnificative. Suntem întrebați dacă aceste proiecte sunt reale? Da, vă spun că este real prin conlucrarea în continuare cu Guvernul și Președinția”, spune primarul general Ion Ceban.

Edilul punctează că președintele Igor Dodon a susținut tot timpul municipalitatea, iar în cazul în care va câștiga un nou mandat, Dodon își va asuma mai multe proiecte și programe în direcția Chișinăului.

”Sunt de părerea că mereu este ceva mai mult de făcut. O apreciere în acest sens să ne-o ofere locuitorii capitalei. Eu cred că noi mergem într-o direcție bună. Desigur, sunt probleme. Dar, acum Chișinăul e un oraș cu foarte multe șantiere. Eu mă bucur că împreună cu echipa putem face asta. Nu doar cu echipa de la primărie, dar toată echipă”, a precizat acesta.

Ceban a subliniat că mai departe numărul proiectelor va crește și vor fi mult mai multe, din acest motiv este nevoie de stabilitate și comunicare între exponenții puterilor.

In this article