Primarii din partidele conduse de Maia Sandu și Andrei Năstase sunt împotriva realocării banilor din Buget pentru agricultori

Mai mulți primari din partidele conduse de Maia Sandu și Andrei Năstase i-au scris președintelui Igor Dodon rugămintea să nu fie luați banii alocați pentru drumurile din...

Mai mulți primari din partidele conduse de Maia Sandu și Andrei Năstase i-au scris președintelui Igor Dodon rugămintea să nu fie luați banii alocați pentru drumurile din localități pentru a fi dați agricultorilor. Despre aceasta a anunțat  șeful statului în cadrul emisiunii ”Președintele răspunde”.

”Unii dintre primarii de la PAS și PPDA îmi scriu și îmi spun: domnule Dodon, Doamne ferește să scoateți bani de la drumuri și să le dați la agricultori, pentru că la noi în sat, în sfârșit, se face jumătate – un kilometru de drum”, a declarat Dodon.

Președintele a dat asigurări că până la sfârșitul acestui an, așa cum a promis, drumurile din fiecare localitate din Moldova vor fi reparate.

”Vă asigur că vom face tot posibilul ca programul ”Drumuri bune pentru toți” să fie implementat până la sfârșit”, a declarat președintele țării.

Anul acesta, în premieră, pentru reparația drumurilor locale și naționale din buget au fost alocați în jur de 6 miliarde de lei.

In this article