Primăria satului Puhoi va beneficia de un autoturism adaptat pentru transportarea persoanelor cu nevoi speciale

Primăria satului Puhoi din raionul Anenii Noi va beneficia de un autoturism adaptat pentru transportarea persoanelor cu nevoi speciale, oferit cu titlu gratuit de o organizație de binefacere...

Primăria satului Puhoi din raionul Anenii Noi va beneficia de un autoturism adaptat pentru transportarea persoanelor cu nevoi speciale, oferit cu titlu gratuit de o organizație de binefacere din Italia.

Prin derogare de la prevederile Codului vamal și ale Codului fiscal, autoturismul de marca FIAT DOBLO a fost scutit de plata drepturilor de import, fără drept de înstrăinare. Proiectul de lege a fost votat de deputați în două lecturi.

Potrivit deputatului Petru Frunze, autorul inițiativei legislative, autoturismul va fi destinat pentru transportarea persoanelor cu nevoi speciale, locuitori ai satului Puhoi, la diferite evenimente publice, pentru servicii medicale etc. Unitatea de transport este dotată cu platformă specială de îmbarcare și debarcare, necesară pentru transportarea persoanelor cu nevoi speciale.

In this article