Primăria municipiului Chișinău invită publicul la un nou concert muzical în aer liber la Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”

Primăria municipiului Chișinău invită publicul la un nou concert muzical în aer liber, care va avea loc sâmbătă și duminică (13-14 mai 2023), de la ora 14:00, în...

Primăria municipiului Chișinău invită publicul la un nou concert muzical în aer liber, care va avea loc sâmbătă și duminică (13-14 mai 2023), de la ora 14:00, în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”. Spectacolul face parte din Proiectul socio-cultural de weekend „Dialog între generații”, care promovează interacțiunea dintre diferitele categorii de vârstă prin muzică.

La concert vor participa artiști locali, care vor interpreta piese din diverse genuri și stiluri muzicale. Evenimentul este gratuit și deschis tuturor celor care doresc să se bucure de o atmosferă plăcută și relaxantă în mijlocul naturii.

Proiectul de weekend „Dialog între generații” a fost lansat de Primăria Chișinău și a avut până acum mai multe ediții, care au atras numeroși spectatori. Inițiativa are ca scop să ofere oportunități de divertisment cultural pentru locuitorii și vizitatorii orașului Chișinău.

Primăria Municipiului Chișinău și Direcția Generală Cultură și Patrimoniu Cultural sunt organizatorii acestui proiect, care se înscrie în strategia de dezvoltare a sectorului cultural din capitală.

In this article