Primăria municipiului Chișinău a împărțit cadouri pentru copii din familii defavorizate din capitală

Primăria municipiului Chișinău a împărțit cadouri pentru copii din familii defavorizate din capitală, cadouri oferite din partea AO Round Table Moldova, Round Table Germania și agentului economic Nicolae...

Primăria municipiului Chișinău a împărțit cadouri pentru copii din familii defavorizate din capitală, cadouri oferite din partea AO Round Table Moldova, Round Table Germania și agentului economic Nicolae Chiroșca. Potrivit primarului general Ion Ceban, acest gest este unul foarte frumos și binevenit.

„Aduc sincere mulțumiri tuturor partenerilor care se alătură campaniilor sociale lansate de Primăria Chișinău. Ieri a început repartizarea cadourilor de către Direcția asistență socială Ciocana și Direcția municipală pentru protecția drepturilor copilului.

Astfel, serviciile de asistență socială planifică repartizarea a 160 de colete – cadouri, dar și articole de ajutor umanitar sub formă de articole ortopedice pentru persoanele cu dizabilități”, a declarat Ceban.

 

De asemenea, Direcția municipală pentru protecția drepturilor copilului planifică să aducă zâmbete și bucurie pentru alți 200 de copii, fiindu-le oferite cadouri, mai spune edilul.

„Astfel de acțiuni au fost foarte multe timp de doi ani. Mulțumesc tuturor pentru contribuție, sprijinul acordat, munca de voluntariat”, a conchis acesta.

In this article