Primăria Chişinău va efectua lucrări de reparații capitale în 84 de blocuri de locuit din Capitală

Primăria Chişinău va efectua, în acest an, lucrări de reparații capitale în 84 de blocuri din sectoarele Capitalei. Proiectul este realizat prin intermediul Direcției generale locativ – comunale...

Primăria Chişinău va efectua, în acest an, lucrări de reparații capitale în 84 de blocuri din sectoarele Capitalei. Proiectul este realizat prin intermediul Direcției generale locativ – comunale și amenajare, iar investițiile municipale pentru acest an sunt de 25 de milioane de lei.

Edificiile au fost selectate conform numărului de solicitări venite din partea chișinăuienilor. În blocurile de pe șapte adrese lucrările au fost încheiate, iar în 55 sunt în desfășurare. În total, în 27 de blocuri urmează să fie schimbate geamurile scărilor, în alte 24 de clădiri vor fi reparate acoperișurile, iar în 33 de blocuri – rețelele inginerești.

Menționăm, anul trecut u fost efectuate lucrări de reparații capitale în 75 de blocuri. Suma contractată fiind de 21 de milioane de lei, bani alocați din bugetul municipal.

In this article